Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, dispărut de cinci săptămâni. Soția, disperată: „Când m-a sunat urla. A zis către unii lăsați-mă să merg la familia mea”
Un român este căutat de cinci săptămâni în Spania după ce a fost dat dispărut în Madrid.

Potrivit apelului soției de pe rețelele sociale, Șerban ar fi dispărut în Madrid.

„Buna ziua, oameni buni! Am o rugăminte la dumneavoastră! Îmi caut soțul dispărut în Spania, Madrid. Numele lui este Șerban Ion Cornel și nu știu nimic de el de 5 săptămâni. Vă rog, cine-l vede să-l oprească și să-i arate poza și să mă anunțe. L-am dat dispărut și la Poliție la Interpol”, este apelul Olimpiei pe grupurile de socializare a românilor din Spania.

Românca îi roagă pe conaționali să scoată pozele postate de ea la imprimantă și să împânzească afișe cu el ca să-l găsească cây mai repede.

„Vă rog dacă puteți să scoateți pozele la imprimantă și să lipiți afiș cu el! Vă rog! Să dea Dumnezeu să-l găsim cu bine să nu fie ceva mai rău cu el”, mai adaugă românca.

 

„A zis către unii lăsați-mă să merg acasă la familia mea”

 

De asemenea, Olimpia este îngrijorată că s-ar fi putut întâmpla ceva rău cu soțul ei întrucât ultima dată când a vorbit la telefon cu ea ar fi țipat la cineva să-l lase să se ducă la familia lui.

„Nu este o glumă! Este ceva foarte grav, tatăl lui este pe moarte. Când m-a sunat ultima dată plângea și urla la telefon să nu-l părăsesc că se întoarce acasă. După a zis către unii lăsați-mă să merg acasă la familia mea și din clipa aia nu mai știu nimic de el”, mai spune Olimpia.

 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli