Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Răsturnare de situație în cazul morții Claudiei, ucisă de mașină în fața casei. Șoferul criminal e marocan, nu român
WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Madrid în urma căruia și-a pierdut viața Claudia, o studentă de 20 de ani. După ce zile întregi poliția a anunțat că șoferul responsabil este un român, acum precizează că acesta este, de fapt, marocan.    

Poliția din Madrid anunță că au fost demarate procedurile de căutare a unui tânăr marocan pentru accidentul mortal de la Madrid în urma căruia și-a pierdut viața o studentă, deși până acum aceiași polițiști au susținut că este căutat un român.

Confuzia a fost creată și întreținută chiar de autorități.

Unitatea Judiciară Rutieră a Poliției Municipale din Madrid anunță că un tânăr de origine magrebiană de 20 de ani, este autorul accidentului care provocat moartea Claudiei, o studentă de 20 de ani originară din Gran Canaria, au informat surse din poliție pentru publicația Europa Press.

Șoferul nu este român, ci marocan

 

Deși la început s-a raportat că șoferul era un tânăr român, poliția a confirmat acum că este marocan. Acesta a fost și identificat, în trecut fiind responsabil de episoade de tâlhărie, furt, ba chiar fiind arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Anchetatorii bănuiesc acum că era beat în ziua accidentului.

De asemenea, el avea emis pe numele său un mandat de arestare pentru o tâlhărie cu violență.

Polițiștii i-au verificat locuința de la Madrid

 

Oamenii legii i-au inspectat locuința din Madrid, apoi l-au căutat la locuințele rudelor și a celor mai apropiați prieteni, în caz că i-ar putea oferi adăpost. Polițiștii nu cred că ar fi putut să fugă în țara de origine, din cauza investigațiilor demarate rapid după descoperirea mașinii.

O parte fundamentală a anchetei poliției a fost constituită de audierea proprietarului mașinii, care a fost localizat în cartierul Entrevía la domiciliul său, un tânăr spaniol de 19 ani și cu antecedente penale. Vehiculul se afla în Ronda Sur din Puente de Vallecas, la 150 de metri de casa sa.

Proprietarul mașinii a dat declarații confuze

 

Mașina este un Citroën C2 mic de culoare neagră, iar acum are geamul spart și avarii considerabile în față. Polițiștii analizează mașina pentru a verifica amprentele și alte urme care să ateste că suspectul marocan conducea, dar și dacă era însoțit de alte persoane.

Proprietarul mașinii neagă că ar fi fost în mașină în acel moment și susține că a fost acasă cu un alt prieten.

Cu toate acestea, agenții bănuiesc că ar fi putut călători ca pasager sau pe locurile din spate în momentul impactului.

Proprietarul autoturismului a fost eliberat după primul interogatoriu. El le-a spus polițiștilor că, pe lângă faptul că i-a împrumutat mașina prietenului marocan, și i-ar fi lăsat și telefonul mobil. Așa se explică faptul că telefonul său a fost localizat la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel