Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O româncă și alte două femei, strangulate și aruncate în șanț. Criminalul, încă liber
WhatsApp
Trei femei, printre care și o româncă, au fost strangulate în ultimele cinci luni în Valencia, Spania, și toate trei au fost aruncate ulterior în șanț. Deși nu se poate spune momentan că oribilele fapte au același mod de operare, Poliția Națională și Garda Civilă investighează dacă există vreo relație între aceste trei infracțiuni care, cel puțin, au anumite asemănări și care au avut loc în aceeași zonă geografică.
Spania. O româncă și alte două femei, strangulate și aruncate în șanț. Criminalul, încă liber

Ultima victimă este Olga Pardo, o femeie în vârstă de 43 de ani, al cărei cadavru a fost găsit miercuri într-un șanț din districtul Massarrojos, din Valencia. Conform rezultatelor provizorii ale autopsiei, femeia fusese sugrumată înainte de a fi aruncată în apă. Corpul neînsuflețit a fost găsit întâmplător și fusese scufundat cel puțin o zi.

Cazul amintește de Florina, tânăra româncă de 19 ani al cărei cadavru a fost găsit pe 30 ianuarie într-un șanț, în acest caz în apropierea pistei Silla unde era prostituată. Criminaliștii au găsit, de asemenea, semne compatibile cu o strangulare.

Dar, înainte de aceste două cazuri, era cunoscută crima lui Alicia Valera, un oficial de 45 de ani al Administrației Justiției, al cărui corp a apărut în noiembrie anul trecut în canalul de irigații El Progreso, la câțiva metri de centrul urban al orașului La Hoya. Examinarea criminalistică a decis că a fost sugrumată din spate, dar au apărut puține detalii suplimentare despre indicativele pe care agenții le urmează, deoarece cazul rămâne secret și până în prezent nu s-au făcut progrese în anchetă.

Autoritățile investighează dacă aceste trei infracțiuni din ultimele cinci luni sunt legate între ele, potrivit 65ymas.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel