Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O bandă de hoți ROMÂNI a dat o LOVITURĂ de PROPORȚII. La propriu!
WhatsApp
O bandă de hoți români a dat o lovitură de proporții. La propriu! Aceștia au furat un generator electric de 15 tone, din localitatea Alcala de Henares și au vrut să-l ducă la portul din Valencia, la 350 de kilometri distanță!
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Fiindcă nu era un furt obișnuit, au avut nevoie și de un camion de mari dimensiuni și de o macara capabilă să ridice 15 tone, scrie Libertatea, citând Adevărul. Hoții au furat înainte și camionul și macaraua de care aveau nevoie! Comanda specială le-a venit de la un om de afaceri român, care le-ar fi promis 200.000 de euro pentru generatorul care costa circa o jumătate de milion de euro.

După furtul din Alcala de Henares, 1.000 de locuințe au rămas fără curent electric. Furtul a avut loc în noaptea dintre 27 spre 28 noiembrie. Oamenii rămași în beznă după furtul românilor au dat alarma și hoții au fost prinși cu încărcătura specială la doar 7-8 kilomtri distanță.

Garda Civilă a reușit să pună mâna pe unul dintre hoți, iar ceilalți participanți la jaful de proporții au fost identificați a doua zi. Cei cinci fac parte dintr-o rețea de hoți de circa 100 de persoane, toți din județele Brăila și Galați, care acționează de câțiva ani în Spania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel