Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O bandă de hoți ROMÂNI a dat o LOVITURĂ de PROPORȚII. La propriu!
O bandă de hoți români a dat o lovitură de proporții. La propriu! Aceștia au furat un generator electric de 15 tone, din localitatea Alcala de Henares și au vrut să-l ducă la portul din Valencia, la 350 de kilometri distanță!

Fiindcă nu era un furt obișnuit, au avut nevoie și de un camion de mari dimensiuni și de o macara capabilă să ridice 15 tone, scrie Libertatea, citând Adevărul. Hoții au furat înainte și camionul și macaraua de care aveau nevoie! Comanda specială le-a venit de la un om de afaceri român, care le-ar fi promis 200.000 de euro pentru generatorul care costa circa o jumătate de milion de euro.

După furtul din Alcala de Henares, 1.000 de locuințe au rămas fără curent electric. Furtul a avut loc în noaptea dintre 27 spre 28 noiembrie. Oamenii rămași în beznă după furtul românilor au dat alarma și hoții au fost prinși cu încărcătura specială la doar 7-8 kilomtri distanță.

Garda Civilă a reușit să pună mâna pe unul dintre hoți, iar ceilalți participanți la jaful de proporții au fost identificați a doua zi. Cei cinci fac parte dintr-o rețea de hoți de circa 100 de persoane, toți din județele Brăila și Galați, care acționează de câțiva ani în Spania.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?