Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. MAE atenționează ROMÂNII asupra unei GREVE în Aeroportul din Barcelona
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează românii care tranzitează Aeroportul El Prat din Barcelona, Spania, că activitatea pe aeroport va fi afectată, sâmbătă și duminică, din cauza grevei personalului de „handling” asigurat de Iberia, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează Aeroportul El Prat- Barcelona că, în perioada 27-28 iulie 2019, activitatea pe aeroport va fi afectată din cauza grevei personalului de „handling" asigurat de IBERIA. Informațiile au fost confirmate de AENA (autoritatea spaniolă de navigație aeriană), care estimează că vor fi afectate aproximativ o mie de zboruri naționale și internaționale. Se recomandă cetățenilor români să consulte site-ul oficial al companiilor aeriene cu care călătoresc pentru a se informa asupra stării zborurilor programate", se arată în comunicatul MAE transmis sâmbătă și citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, „cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 334 223; +34 934 340 220, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Consulatului General al României la Barcelona: +34 661 547 853".

Totodată, MAE recomandă consultarea paginilor de Internet barcelona.mae.ro, respectiv www.mae.ro, şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță", care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel