Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Grup infracţional, din care făceau parte şi români, destructurat. Operaţiune, în forţă a oamenilor legii
Operațiune de proporţii desfăşurată, în această dimineaţă,  de poliţişti în Insulele Baleare împotriva unuia dintre principalele grupuri internaționale, care se ocupa de jafuri.  
politia_spania_tren

Încă de la primele ore ale acestei dimineţi, peste cincizeci de agenți ai Forței Naționale de Poliție au participat la un raid în diferite zone din Palma De Mallorca.

Operațiunea este condusă de Grupul Criminalității Organizate, care are sprijinul diferitelor unități ale Poliției Judiciare, Unității de Prevenire și Reacție, Unității Canine, „Echipa Condor” (elicopter), Rayos (Unitatea Motorizată) și diverse grupuri atașate Brigăzii de Securitate a Cetățenilor din cadrul Poliției Superioare. La operație participă și Poliția Locală din Palma De Mallorca.

La șapte dimineața, polițiștii au intrat în mai multe case particulare, spații de afaceri, garaje și chiar o pensiune. Toate acestea în cadrul uneia dintre cele mai importante operațiuni efectuate în Spania împotriva unui grup infracțional care se ocupa de jafuri și violență, transmite periodicodeibiza.es.

În cadrul operaţiunii au fost arestate mai multe persoane. Surse apropiate anchetei au subliniat că este vorba despre un grup infracţional de origine română, care avea ramificații pe întreg teritoriul Spaniei, dar şi în mai multe oraşe din Europa.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?