Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Florina, prostituata româncă, dispărută peste o săptămână, căutată cu câini dresați
Garda Civilă din Valencia continuă căutările unei românce, de 19 ani, care a dispărut. Florina  practica prostituția lângă pista Silla din municipiul Albal. Agenții au ajutorul unor câini dresați, specializați în detectarea rămășițelor biologice și a cadavrelor. 
florina_romanca_disparuta_spania

Din același loc de unde a dispărut Florina, o altă prostituată a fost ucisă în urmă cu câțiva ani. Mai mulți agenți de la departamentul omucideri, însoțiți de câini și ghizii lor, au continuat, ieri, cutările, în zona unde fusese văzută  ultima dată, atunci când a urcat într-o mașină albă condusă de un bărbat și nu s-a întors. Căutările s-au desfășurat în livadă în zona Pollancar, în zona Font de Mariano și în zona Mlaștina Albal din în cadrul Parcului Natural Albufera. Locul este înconjurat de câmpuri de orez, o rețea de șanțuri și frecventat doar de fermieri și oameni care cunosc locul, scrie lasprovincias.es.

Câinii au verificat mai multe ascunzișuri, în care ar fi putut fi găsit corpul tinerei. De asemenea, căutările s-au desfășurat și pe  câmpurile din spatele unui depozit logistic, din apropierea locului în care stau, de obicei, prostituatele. 

 

Florina a dispărut pe 8 ianuarie

 

Florina are 19 ani, 1,60 metri înălțime și cântărește aproximativ 45 de kilograme. Tânăra româncă a dispărut pe 8 ianuarie, când a urcat într-o mașină albă pe drumul de serviciu Pista de Silla, din municipiul Albal. La acea vreme, tânăra purta jambiere, o haină mov până la genunchi cu glugă, un pulover subțire roz. Fata avea pantofi cu talpa înaltă și o șapcă albă. Până în prezent tânăra încă nu a fost găsită.

 

Prostituată ucisă în același loc din care a dispărut Florina

 

Mai multe patrule ale Gărzii Civile au căutat-o ​​pe tânără pe toate câmpurile și drumurile din apropiere, dar nu au găsit nicio urmă sau indiciu cu privire la locul ei. Una dintre ipoteze este că tânăra a plecat de bună voie de acolo pentru că nu mai voia să fie prostituată, deși pare cea mai puțin probabilă ipoteză, din datele pe care ancheta le-a dat până acum.

 

Citeste si: Spania. Prostituată româncă, de negăsit de o săptămână: Florina a dispărut din locul unde o altă femeie a fost ucisă

 

Florina G. venise recent în Spania și frecventa de doar câteva săptămâni acel loc, unde își vindea trupul în apropierea unei curbe lângă pista Silla. Este exact locul unde o altă tânără a fost ucisă în 2004, potrivit Levante-EMV.

Potrivit mai multor martori, Florina începuse să fie văzută în acel punct de pe șoseaua de lângă pista Silla cu puțin înainte de Crăciun. -„Am fost acolo în fiecare zi. Înainte era o fată blondă și în urmă cu câteva săptămâni a sosit această tânără, care este brunetă”, explică un muncitor de la o companie din apropiere. În același loc, în urmă cu șaisprezece ani și jumătate, o altă fată prostituată a fost ucisă cu două focuri la distanță. Nimeni nu a deslușit misterul acelei crime și criminalul nu a fost prins.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE