Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Fetiță româncă legată de grindă și violată de un conațional. Familia lui a vrut să mușamalizeze totul
WhatsApp
O fetiță româncă de 14 a fost victima unui viol, după ce un cunscut al său a păcălit-o să meargă cu el să caute fier vechi, apoi a  violat într-o clădire abandonată din Valencia, Spania.  
Foto ILUSTRATIV

Vasile C.M., un român de 29 de ani, a primit 8 ani de închisoare după ce a violat-o pe fetița de 14 ani. Bărbatul o cunoștea pe victima sa, cu care a avut o relație de prietenie de cinci luni, înainte de  o abuza sexual într-o clădire abandonată lângă Spitalul La Fe din Valencia. Faptele sale datează din 2015, dar recent el și-a aflat pedeapsa dictată de Tribunalul Valencia.

Bărbatul a convins copila să îl însoțească să caute fier vechi, dar de îndată ce au intrat în clădirea dezafectată, bărbatul acum condamnat, a închis ușa și i-a legat mâinile copile, apoi a fixat-o de grindă, imobilizând-o astfel încât să nu poată scăpa.

Odată legată de mâini și imobilizată în grindă, acuzatul a dezbrăcat-o și a violat-o pe minoră, în ciuda opoziției fetiței, care a mișcat brațele pentru a încerca să se îndepărteze de el, implorându-l să o lase în pace. Inutil, agresorul a împins-o într-un perete unde a violat-o pe fata care avea mâinile legate.

Fata a refuzat să se căsătorească cu abuzatorul ei

 

Odată ce tânăra s-a putut elibera și a ieșit din imobilul abandonat unde se petrecuseră faptele, Vasile a urmat-o și a dus-o în fața unei biserici a pus-o să jure că nu va spune mamei sale nimic despre cele întâmplate. Victima, care avea leziuni la gât, la încheieturi și la coapse, a raportat însă violul în aceeași zi.

În fața magistraților acuzatul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minora, dar a susținut că au fost relații consensuale. Totuși, sentința subliniază că s-a dovedit că nu a existat acordul minorului. Familia acuzatului i-ar fi oferit chiar o zestre minorei abuzate pentru a se căsători cu acesta, însă bărbatul a fost respins de fată. Astfel acesta ar fi decis „să-și îndeplinească scopurile libidinoase folosind metode violente pentru a menține relațiile sexuale pe care și le dorea, dar pe care tânăra nu le-a acceptat”, se arată în motivarea condamnării dictate de Secția I a Tribunalului Provincial din Valencia.

Judecătorii l-au condamnat la opt ani de închisoare și cinci ani de probă pe Vasile C.M. pentru faptele sale. De asemenea, impune o interdicție de apropiere și comunicare cu victima sa pentru o perioadă de zece ani. În răspundere civilă, el trebuie să-i plătească 15.000 de euro despăgubiri, potrivit La Nueva Espana.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel