Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Fetiță româncă de 12 ani VIOLATĂ de un tânăr conațional: Băiatul riscă 30 DE ANI după gratii
WhatsApp
Un român de 19 riscă 30 de ani după gratii după ce a violat o fetiță de 12 ani, tot româncă. Evenimentele s-au petrecut anul trecut, în provincia spaniolă Zamora.

Victima, o minoră de româncă 14 ani, a mers la poliție, însoțită de mama ei, pentru a raporta că a fost agresată sexual, în ianuarie, de un tânăr de aceeași naționalitate, cu care a intrat în contactat pe Internet.

În plângere, minora a povestit că, în ianuarie, agresorul s-a apropiat de ea de două ori când ieșea de la colegiu și, sub amenințări, a dus-o într-o casă abandonată, unde a agresat-o sexual. Deși evenimentele au avut loc în ianuarie, arestarea nu a avut loc până în iulie, deoarece presupusul făptuitor s-a aflat în afara Spaniei. 

Fetiță româncă de 12 ani VIOLATĂ de tânărul de 19 ani

 

Poliția Națională din Zamora l-a arestat apoi pe bărbatul de 19 ani pentru agresiune sexuală a unui minor sub 14 ani, în orașul Benavente. Reținutul a fost pus la dispoziția autorităților din Zamora, care au dispus pedeapsa cu închisoarea, conform unui comunicat al poliției din provincia Zamora -Spania.

Poliția a mai menționat că persoana arestată este implicată și într-un caz de extorcare, în care fusese identificată ca presupus coautor al evenimentelor.

Luni, procesul tânărului a avut loc la Curtea Provincială din Zamora, fiind vizat pentru condamnare, potrivit Zamora24horas.es.

Procuratura publică a solicitat 30 de ani de închisoare, în timp ce apărarea cere ca tânărul să fie eliberat, deoarece acuzatul a negat fapta. La rândul său, victima a depus mărturie prin mijloace telematice și a depus mărturie cu privire la evenimentele raportate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel