Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi ROMÂNI, tată și fiu, MORȚI într-un ACCIDENT CUMPLIT
WhatsApp
Doi români, tată, în vârstă de 44 de ani, și fiu, în vârstă de 23 de ani, au murit în urma unui accident care a avut loc ieri, la ieșire din Don Benito, localitate din provincia Badajoz, în vestul Spaniei.
Sursa foto: captură hoy.es

Potrivit europapress.es, incidentul s-a produs la ora 14.10 la kilometrul 0,500 al EX-105, care face legătura între Don Benito și Mengabril, după ce două mașini s-au izbit frontal.  

Românul și fiul său se aflau într-un Opel Zafira și au murit pe loc în urma impactului violent. O a treia persoană, în vârstă de 20 de ani, rudă cu românii decedați, care stătea pe bancheta din spate, a fost rănită și transportată la spital.

În celălalt vehicul, un Audi Q5, se afla un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a fost și el rănit și transportat la spital. 

Potrivit primelor investigații, șoferul din Audi ar fi de vină întrucât s-ar fi angajat într-o depășire fără să se asigure și a intrat în mașina românilor, condusă de Elvis I, tânărul de 23 de ani. În dreapta se afla tatăl său, Constantin I.. Românii erau rezidenți în Don Benito. 

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel