Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi ROMÂNI, tată și fiu, MORȚI într-un ACCIDENT CUMPLIT
Doi români, tată, în vârstă de 44 de ani, și fiu, în vârstă de 23 de ani, au murit în urma unui accident care a avut loc ieri, la ieșire din Don Benito, localitate din provincia Badajoz, în vestul Spaniei.
Sursa foto: captură hoy.es

Potrivit europapress.es, incidentul s-a produs la ora 14.10 la kilometrul 0,500 al EX-105, care face legătura între Don Benito și Mengabril, după ce două mașini s-au izbit frontal.  

Românul și fiul său se aflau într-un Opel Zafira și au murit pe loc în urma impactului violent. O a treia persoană, în vârstă de 20 de ani, rudă cu românii decedați, care stătea pe bancheta din spate, a fost rănită și transportată la spital.

În celălalt vehicul, un Audi Q5, se afla un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a fost și el rănit și transportat la spital. 

Potrivit primelor investigații, șoferul din Audi ar fi de vină întrucât s-ar fi angajat într-o depășire fără să se asigure și a intrat în mașina românilor, condusă de Elvis I, tânărul de 23 de ani. În dreapta se afla tatăl său, Constantin I.. Românii erau rezidenți în Don Benito. 

 

[citeste si] 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?