Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români arestați, după ce au jefuit o bătrână de 86 de ani pe stradă
WhatsApp
Doi români au fost reținuți în Spania, fiind acuzați de două tâlhării cu violență și vătămare corporală. În unul din cazuri, cei doi tineri au lovit o pensionară de 86 de ani și-au furat geanta.  
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Agenții Gărzii Civile spaniole au reținut o femeie de 22 de ani și un bărbat de 21 de ani, ambii cetățeni români rezidenți din Badalona, ​​în calitate de presupuși autori a două infracțiuni de tâlhărie cu violență și vătămare.

Potrivit publicației Cope.es, incidentul s-a petrecut pe 2 iulie, în jurul orei 9:30 dimineața, pe strada Pep Ventura din localitatea Badalona (provincia Barcelona). 

Mai mulți martori au apelat serviciile de urgență și au anunțat că o bătrână zace pe trotuar, fiind victima unei agresiuni. Câteva minute mai târziu, o patrulă a sosit la fața locului și a dus la spital victima în vârstă de 86 de ani.

Agresorii au fost prinși o oră mai târziu

 

Câțiva martori au relatat că cei doi tineri s-au apropiat de femeie când mergea pe stradă cu intenția de a-i fura poșeta. Când victima a observat ce se întâmplă a încercat să se apere, însă românca a lovit-o și a târât-o pe trotar până a reușit să-i fure poșeta.

Cu ajutorul descrierilor oferite de martori, ofițerii au putut să stabilească că cuplul fusese deja identificat de o altă patrulă, cu câteva minute înainte de comiterea jafului. Cei doi români sunt cunoscuți de locuitorii din cartier ca fiind hoți de buzunare în piață și la metrou.

Agenții i-au găsit pe cei doi o oră mai târziu, în stația Clot, și i-au reținut.

Tribunalul din Badalona a dispus cercetarea băiatului în stare de libertate, iar pe femeie au arestat-o. 

romani arestati spania talharie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel