Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Deținut român, ÎNJUNGHIAT de 29 de ori în închisoare. Criminalul: "Era violator de copii. Nu vă faceți griji"
WhatsApp
Deținutul spaniol care a înjunghiat un român într-o închisoare din Barcelona le-a spus anchetatorilor că nu-i pare rău pentru gestul comis, pentru că victima sa era un"violator de copii". 

Spaniolul care a înjunghiat un român care executa o pedeapsă în închisoarea din Barcelona consideră că a făcut dreptate, scrie publicația scrie 20minutos.es.

"Era un violator de copii, un proxenet. Nu vă faceți griji, este deja mort", le-a spus el oficialilor închisorii care au intervenit. 

Criminalul și-a justificat astfel gestul, deoarece victima a fost condamnată pentru prostituția minorilor și a persoanelor cu dizabilități.

Românul n-a avut nicio șansă: a fost înjunghiat de 29 de ori

 

Imaginile surprinse de camerele de securitate ale penitenciarului arată că între cei doi nu a existat o ceartă sau o luptă. Omorul a fost planificat și executat rapid. Criminalul l-a surprins pe român în curtea închisorii, în timp ce asculta muzică. Profitând de neatenția acestuia, s-a apropiat de el din spate și l-a înjunghiat de 29 de ori în gât, piept, torace, abdomen și cap.

Atunci când gardienii au intervenit, spaniolul le-a spus: " Nu va apropiați, nu e treaba voastră. Este un proxenet, un violator de copii. Nu vă faceți griji, este deja mort”. În cele din urmă, însă, bărbatul a aruncat cuțitul la pământ și s-a predat.

Judecătorul a luat decizia de a anula dreptul de eliberare condiționată a deținutului, precum și anularea oricărui tip de permisie. El se află în închisoare pentru crimă și jaf armat. Pedeapsa agresorului va fi suplimentată cu 15 până la 25 de ani, pentru omor cu cruzime.

Victima ispășea o pedeapsă pentru prostituție de minori

 

Victima agresiunii, un român în vârstă de 32 de ani, fusese condamnat pentru că a obligat minori și persoane cu dizabilități să se prostitueze. 

detinut roman omorat spania pedofilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel