Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SPANIA: Denisa a fost UCISĂ cu sânge rece de FOSTUL iubit și RIVALA ei. Tribut la Alcorcón pentru tânăra de 17 ANI
WhatsApp
Denisa Maria Drăgan avea doar 17 când a fost ucisă cu sânge rece în casa iubitului ei. Românca a sfârșit eviscerată din gelozie, fostul ei iubit și actuala lui prietenă fiind autorii crimei care a îngrozit Spania.

Pe 25 noiembrie 2019 se va împlini un an de la uciderea Denisei Maria Drăgan, o româncă stabilită în orașul spaniol Alcorcón. Fata avea doar 17 ani când a fost înjunghiată mortal în abdomen. Fata a fost efectiv eviscerată, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra pe care au găsit-o într-o baltă de sânge cu o plagă înjunghiată de peste 10 centimetri în abdomen.

Tragedia s-a întâmplat pe 25 noiembrie 2018, atunci când adolescenta în vârstă de 17 ani se afla în vizită la iubitul ei Ivan. În jurul orei 22.00, o persoană necunoscută a sunat la ușă, iar românca a răspuns. Denisa a fost atacată cu un cuțit și înjunghiată în abdomen.  Românca a fost practic "eviscerată". Lucrătorii de pe Ambulanță au transportat-o la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pe 25 noiembrie 2019 se va împlini un an de la uciderea Denisei Maria Drăgan, în orașul Alcorcón. Acesta este motivul pentru care membrii din comunitate au convocat un miting duminică, 24 noiembrie, la ora locală 18.00, în fața Primăriei Plaza del Alcorcón. Comunitatea se reunește pentru un tribut „pentru Denisa María și pentru toți oamenii care nu mai au voce, vom aprinde lumânări și vom lumina cerul cu felinare și baloane colorate, ne vom aminti de golul mare lăsat în fiecare inimă de plecarea persoanei iubite forțată de cei care i-au luat viața fără niciun motiv”.

Ucisă din gelozie

Inițial anchetatorii au presupus că Denisa Maria Drăgan ar fi fost ucisă de rivala în dragoste, fosta iubită a fostului său iubit său, Rocío Martínez. În urmă cu câteva săptămâni însă, adevăratul făptuitor a fost pus sub acuzare. Este vorba despre Mario Tabanera, un fost iubit al tinerei ucise. de la bun început, părinții Denisei l-au indicat pe Mario ca presupus autor.

Rocio, iubita unui fost partener al Denisei, Mario, îi trimitea Denisei mesaje anonime în care o amenința: „Voi plăti pe cineva să te omoare“, asta deși românca începuse o relație cu un alt băiat, Ivan.

După uciderea fetei, Rocio a fost reținută și închisă la Madrid în închisoarea Alcala-Meco. Aici ea le-a mărturisit colegilor de celulă că a ucis-o pe Rocio la cererea iubitului ei, Mario Tabanera. Amandoi au fost condamnați și închiși pentru uciderea tinerei românce.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel