Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a agresat o femeie într-un scaun cu rotile: A împins-o, a izbit-o la pământ și a bătut-o pentru a-i lua geanta
WhatsApp
Un român, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat de Poliția Națională pentru că a agresat o femeie de 87 de ani într-un scaun cu rotile pentru a-i fura geanta în stația de metrou Lavapiés din Madrid, Spania. 
Spania. Un român a agresat o femeie într-un scaun cu rotile: A împins-o, a izbit-o la pământ și a bătut-o pentru a-i lua geanta

Evenimentele s-au petrecut ieri, la ora 13:45, în Plaza de Agustín Lara, unde polițiștii l-au depistat pe român, care se apropia suspect de două femei, una dintre ele în scaun cu rotile.

Bărbatul a încercat apoi să fure geanta victimei în timp ce o împingea și o lovea până când aceasta a căzut la pământ. La acel moment, agenții l-au arestat pe român în timp ce opunea rezistență și a încercat să atace poliția.

Victima, o spaniolă în vârstă de 87 de ani, a fost dusă la un spital din apropiere, unde i s-au acordat mai întâi îngrijiri pentru rana la cap și a fost ulterior mutată la spitalul Fundației Jiménez Díaz.

Românul are peste cincizeci de dosare pentru tâlhărie şi tâlhărie cu violenţă şi intimidare şi va fi prezentat astăzi în fața magistraților din Madrid.

 

Un român din Italia a tâlhărit și violat o pensionară de 81 de ani

 

Un alt român a fost arestat, ieri, în Italia, după ce a intrat în casă peste o bătrână de 81 de ani pe care a violat-o timp de 30 de minute. După ce a terminat, tânărul a fugit cu portofelul și cardul de credit. 

Un român în vârstă de 27 de ani, fără antecedente penale, a fost arestat în Italia, fiind acuzat că a violat și jefuit o pensionară de 80 de ani.  Tânărul, care locuiește de doi ani în Italia, a pătruns la miezul nopții în apartamentul bătrânei, intrând printr-o fereastră situată la primul etaj. Victima dormea în momentul în care a fost imobilizată și amenințată cu un cuțit.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a violat-o pe femeie cel puțin 30 de minute. Ulterior, românul a scotocit prin dulapul bătrânei de 81 de ani, furându-i portofelul și cardul de credit, după care a fugit.

Bătrâna a țipat, trezindu-i pe vecinii care au apelat serviciile de urgență. Oamenii legii au reușit să-i dea de urmă tânărului și l-au arestat preventiv, urmând acum să plătească pentru faptele comise. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel