Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, înjunghiat pe stradă. Un bărbat și două femei, căutați de polițiști
Un român a fost înjunghiat, ieri dimineață, pe o stradă din Burgo Nuevo, provincia León, Spania.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, românul a fost înjunghiat dimineața trecută ca urmare a unei lupte, cu o tăietură în abdomen. Un alt tânăr care a fugit de la fața locului însoțit de două femei este căutat de Poliția Locală pentru arestarea sa ca presupus autor al evenimentelor. Autorul a fost identificat, precum și cele două tinere care l-au însoțit, dar încă nu au fost localizați.

Evenimentele s-au produs duminică, în jurul orei 4:00 dimineața. Din motive necunoscute, a avut loc o discuție pe stradă, într-o zonă comună de băut, în care grupuri de tineri se întâlnesc regulat în weekend. Această zonă a fost anterior scena altor discuții similare și în procesele care se desfășoară în sălile de judecată este destul de obișnuit să se găsească protagoniști ai episoadelor cu caracteristici similare.

Românul a fost transferat la spitalul León, unde a fost tratat pentru afecțiunile pe care le-a prezentat și ulterior a fost externat pentru a-și continua recuperarea acasă.

La rândul lor, cei responsabili cu investigația poliției au luat declarații de la martori despre ceea ce s-a întâmplat și au ținut zona supravegheată.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?