Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoferița beată, care a omorât o fetiță pe trotuar, BĂTUTĂ cu lopata de familia copilei
WhatsApp
Două fetițe de 6 și 14 ani au fost spulberate de o mașină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 din Bucucrești. Din păcate fetița de 6 ani a murit înainte de a ajunge la spital. Celălalt copil, în vârstă de 14 ani, este la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

În urma accidentului, șoferița beată care a omorât fetița pe trotuar, bătută cu lopata de familia copilei. După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale. După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 

Șoferița și pasager, transportați la spital

 

Reprezentanții Spitalului Floreasca, unde trebuia să ajungă fetița de 6 ani, rănită în accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, au declarat că minora a ajuns decedată la unitatea medicală. Cealaltă fetiță, în vârstă de 14 ani, a fost dusă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde medicii iau în calcul intervenția chirurgicală de urgență.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale. După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel