Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, accident spectaculos în Franța: Motorul a zburat pe partea cealaltă a autostrăzii. Doi români, în spital
WhatsApp
Un accident care a implicat un singur vehicul în care se aflau doi români a avut loc duminică, 22 noiembrie 2020, în jurul orei 16.30, pe autostrada A28, în direcția Rouen-Abbeville , lângă Callengeville (Seine-Maritime). 
Foto ILUSTRATIV

Conform primelor informații, șoferul a pierdut controlul și a lovit parapetele central al drumului. În urma impactului violent, motorul mașinii a fost aruncat pe benzile de circulație opuse.

Omul călătorea în direcția Abbeville (Somme) când a părăsit drumul și a lovit rezervația centrală. „Sub violența șocului, motorul a fost aruncat pe benzile opuse ale autostrăzii”, precizează jandarmii din Seine-Maritime.

Șoferul și pasagerul său, ambii de origine română, au fost răniți ușor în urma accidentului. Au fost îngrijiți de pompieri pentru a fi transportați la spitalul Abbeville.

Cei doi români, duși la spital


Jandarmii au efectuat un test de alcoolemie pe șofer, care s-a dovedit pozitiv. Prin urmare, a fost efectuat un test de sânge pentru a determina rata alcoolemiei în sânge.

Plângându-se de dureri abdominale, bărbatul a fost îngrijit de pompieri și evacuat la centrul spitalului Abbeville. De asemenea, pasagerul a fost dus acolo pentru controale, informează Tendance Ouest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel