Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şofer de camion, prins la graniţă cu heroină în valoare de peste un MILION şi jumătate de euro. Era ascunsă printre haine şi mâncare
WhatsApp
Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit în cabina unui autocamion condus de un cetăţean bulgar, într-o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje şi sacoşe cu mâncare, mai multe pachete ce conţineau aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piaţă de aproximativ 1.500.000 euro.
sursa foto: Poliţia de Frontieră

Potrivit unui comunicat al DIICOT, la data de 24 mai, cetăţeanul bulgar S.I., în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat la PTF Calafat, pe sensul de intrare în România din Bulgaria, la volanul unui autocamion.

Cu ocazia efectuării controlului specific, acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii au descoperit în cabina autocamionului, într-o geantă de voiaj, mai multe pachete ce conţineau aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piaţă de aproximativ 1,5 milioane euro.

Şoferul a declarat că geanta de voiaj nu îi aparţine, fiindu-i înmânată de un prieten, în vederea transportării acesteia în
Elveţia.

Drogurile au fost ridicate de către lucrători BCCO Craiova şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR.

Cetăţeanul bulgar a fost reţinut şi va fi prezentat luni Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

sursa: Politia de Frontiera

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel