Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simpatizanții PSD: „L-ați închis pe Dragnea nevinovat? Toată Romania este închisă. Dumnezeu nu doarme!”
Un mesaj al „simpatizanților PSD” a devenit astăzi viral pe rețelele sociale după ce o femeie crede că această pandemie de coronavirus este o pedeapsă de la Dumnezeu pentru România din cauză că Liviu Dragnea a fost închis „nevinovat”.
Sursa foto: Facebook @Simpatizantii PSD

„L-ati inchis pe Dragnea nevinovat? Nu-i nimic, acum toata Romania este sechestrata (inchisa) la domiciliu. Creadeti cumva ca Dumnezeu doarme?", este mesajul postat de o susținătoare a lui Liviu Dragnea.

Mesajul a strâns mii de aprecieri, distribuiri și comentarii.

„Pe lumea asta NIMIC NU RĂMÂNE NEPEDEPSIT MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VOR PRIMI CEEA CE AU DORIT ALTORA D ZEU NU DOARME SI NU IARTĂ”

„Nu doarme niciodată și îi vede pe toți.”

„CEI CARE L AU ARUNCAT ÎN PUȘCĂRIE NEVINOVAT ȘI L AU UMILIT ȘI BATJOCORIT PE CEL CARE A DORIT BINELE ROMĂNIEI ÎN ACEST TIMP DE CUNPĂNĂ SĂ SE ŹMEREASCĂ ȘI SĂ SE ROAGE LA DUMNEZEU SĂI IERTE ! ȘI TOT POPORUL SĂ NE RUGĂM PENTRU CĂ AM STĂRNIT, MÂNIA LUI DUMNEZEU PRIN RĂUTATEA ȘI URA VISCERALĂ CARE S A ABĂTUT ASUPRA NOASTRĂ DIN FRUNTEA CELUI CARE STĂ COCOȚAT LA COTROCENI !!”

„Multa sanatate domnule si speram cu toti sa va vedem cat se poate de repede liber.”

„Ar trebui să puteți să ieșiți din casă cei care i-ați vrut rău și în genunchi să-i cereți iertare ca să pațiți la fel roata se întoarce”.

„Totul se plătește în viață ! Sănătate și numai bine dl Dragnea ! De raul omului sa nu comentezi sau sa te bucuri !”

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 2 iun 2020, 15:35
Alimente care întârzie îmbătrânirea