Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open: Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor
WhatsApp
Simona Halep a câștigat partida cu Lizette Cabrera fără emoții, scor 6-2, 6-1, din primul tur al Australian Open. Românca nu a mai fost chinută de durerile la spate și a defilat în fața mai slab cotatei ei adversare.

Următoarea adversara a Simonei va fi Ajla Tomljanovic, numărul 72 WTA. Tot în primul tur de la Australian Open, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost eliminate.

La finalul meciului, românca a recunoscut că a avut ceva dificultăți în startul partidei, pentru că s-a confruntat în premieră cu Cabrera, pe care a ținut s-o felicite pentru jocul reușit. 

”Mă simt excelent aici la Melbourne. Am amintiri extraordinare, e o plăcere să revin. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor. E complicat mereu primul meci cu o jucătoare. Vreau s-o felicit pe Lizette Cabrera, are toată cariera în față. Întotdeauna e dificil să joci cu beneficiare de wild card-uri, dar am încercat zilele trecute s-o analizez, am urmărit meciuri de-ale ei, mi-am făcut temele”, a spus Simona Halep, relateaz digisport.ro

În turul doi, Simona Halep va juca împotriva Ajlei Tomljanovic (72 WTA), meci despre care susține că va fi dificil, din cauza stilului de joc al australiencei, care se bazează pe lovituri puternice. ”Mă simt bine fizic. Îmi va fi, cu siguranță, greu în următorul meci, e complicat să joc împotriva adversarelor care lovesc foarte puternic, dar trebuie să fiu puternic pe picioare și să mă concentrez pe jocul meu”, a transmis Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel