Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep, mesaj pentru români, după ce a triumfat la Roma
WhatsApp
 Jucătoarea română de tenis Simona Halep (2 WTA, principala favorită), care a cucerit luni trofeul la turneul WTA de la Roma, şi-a exprimat satisfacţia pentru succesul obţinut şi a mulţumit tuturor celor implicaţi pentru condiţiile de siguranţă în care a avut loc competiţia, scrie AFP.

''Când am jucat pentru prima oară aici, în 2013, m-am simţit foarte bine şi am avut şansa să merg în semifinale. Acum mă bucur că după două finale disputate reuşesc să cuceresc trofeul. Vreau să mulţumesc tuturor pentru faptul că turneul a decurs în condiţii bune ceea ce nu este uşor în actualul context. Ne-am simţit cu adevărat în siguranţă şi foarte bine atât pe teren cât şi în afară, chiar dacă am petrecut mult timp în camere'', a spus Simona Halep înainte de a primi trofeul.

''Roland Garros? Este doar un alt turneu, nu voi pune presiune pe mine, voi merge cu zâmbetul pe buze! Este evident visul tuturor jucătorilor (de a câştiga turneul), deci este şi visul meu, dar nu mă uit atât de departe. Vreau doar să merg acolo, sa mă obişnuiesc din nou cu terenurile, cu atmosfera şi să încerc să câştig fiecare meci. Fiecare meci este o luptă, sunt pregătită pentru asta, dar vom vedea ce se va întâmpla'', a spus Simona Halep, care a câştigat turneul parizian în 2018.

Simona Halep a câştigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.098.290 dolari, după ce adversara sa din finală, Karolina Pliskova (Cehia), a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

Halep (28 ani) a reuşit să câştige primul său titlu la Roma, după două finale pierdute în faţa ucrainencei Elina Svitolina (2017, 2018).

Simona Halep a fost declarată învingătoare după 32 de minute în faţa campioanei en titre, Pliskova (28 ani, 4 WTA) abandonând din cauza unor probleme la spate.

Simona Halep şi-a egalat luni cea mai lungă serie a sa de victorii, 14, care data din 2015. Ultimul eşec al constănţencei a fost în semifinale la Australian Open anul acesta, când Garbine Muguruza s-a impus cu 7-6 (8), 7-5. De atunci, Halep a fost neînvinsă la simplu, câştigând trei titluri consecutive, la Dubai, Praga şi Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel