Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep - Garbine Muguruza, rezultat final la Australian Open
WhatsApp
Simona Halep - Garbine Muguruza s-a jucat în această dimineață, în semifinalele turneului de la Australian Open. 
Simona Halep îl atacă pe Mouratoglou: „Sunt victima unei nedreptăți. O carieră de 25 de ani e distrusă”

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 7-6 (10-8), 7-5, joi, la Melbourne, în semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

După ce şi-au împărţit mai multe servicii, Garbine Muguruza a obţinut primul break în faţa Simonei Halep, la scorul de 3-3 la game-uri. Jucătoarea română a revenit, reuşind un break, la scorul de 4-5. Primul set a ajuns în tie-break, unde Garbine Muguruza s-a impus cu 10-8.

Setul secund a început bine pentru Simona Halep. Românca a reușit un break în fața lui Muguruza, la scorul de 1-1 la game-uri. Jucătoarea din Spania a revenit, reușind la rândul său un break, dar egalitatea nu a durat mult, Muguruza având din nou un serviciu pierdut. După ce și-au împărțit mai multe game-uri, Halep a avut și ea un serviciu pierdut, la scorul de 5-4 la game-uri. La scorul de 6-5, Muguruza a mai reușit un break, impunându-se după aproximativ două ore și 5 minute.

În finala competiției, Garbine Muguruza o va înfrunta pe Sofia Kenin, cea care a învins-o pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-6(6), 7-5.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel