Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep - Elise Mertens, rezultat final la Australian Open
WhatsApp
Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, luni, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens (17 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne și este pentru a 14-a oară în această fază a competiției la turneele de Mare Șlem.
SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

Simona Halep și-a adjudecat actul inaugural după 50 de minute. Constănțeanca a reușit un break rapid, la 1-1, însă s-a văzut egalată la 3 ulterior. De la scorul de 4-4, românca a avut o serie de cinci game-uri câștigate, astfel că a triumfat în primul set și a obținut un avantaj considerabil în actul secund, 3-0.

În ciuda acestui avantaj, Mertens a reușit să revină și a egalat la 4. A urmat un game în care Halep a avut nevoie de cinci mingi de break pentru a trece din nou la conducere și a servi pentru meci. Simona nu a irosit șansa avută și a încheiat partida, scor 6-4, 6-4, după o oră și 37 de minute.

Simona Halep a comis doar opt greșeli nerforțate pe parcursul meciului, mult mai puține față de adversara sa - 38. Elise Mertens a fost superioară în ceea ce privește loviturile direct câștigătoare, 36, față de 21, însă nu a fost de ajuns pentru a-i face față româncei.

Pentru Simona Halep a fost cea de-a treia victorie înregistrată în fața lui Elise Mertens, din cele patru partide directe. De asemenea, în urma acestui succes, românca a ajuns pentru a 14-a oară în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Șlem.

În sferturile de finală de la Australian Open, Halep va întâlni învingătoarea din partida Anett Kontaveit (31 WTA) - Iga Swiatek (56 WTA).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel