Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simon rămâne DISPĂRUT în Italia de o săptămână. A sunat la urgențe să ceară ajutor: „Am căzut de pe o stâncă, am picioarele rupte”
Un tânăr francez care ar fi căzut de pe o stâncă în zona Policastro, la sud de Napoli, nu a putut fi localizat de autorități nici după o săptămână, deși a sunat să ceară ajutorul, potrivit  Le Figaro . 

Simon Gautier, de 27 de ani, este dispărut de pe 9 august. Mama sa a declarat că fiul său nu este genul de om care să se pună în pericol și convingerea ei este că a ieșit de pe drum și a căzut.

Potrivit autorităților italiene, Simon a cerut ajutor prin telefon. „Am căzut de pe stâncă, am picioarele rupte, ajutați-mă. Văd marea, dar nu știu unde sunt", a spus el. Mesajul a fost primit de carabinierii din Lagonegro, însă aceștia nu l-au putut localiza, iar telefonul său pare să se fi descărcat.

Potrivit presei italiene, autoritățile s-au organizat cu întârziere pentru a-l căuta pe francezul dispărut. Un elicopter a fost chemat abia după 28 de ore de la apelul tânărului.

15 prieteni ai lui Simon au venit să ajute familia la căutări, anunță HotNews.ro.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?