Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Silviu Huțanu, membru al trupei SoundCheck Band, ucis de coronavirus! „De acum, le vei cânta îngerilor!”
WhatsApp
Silviu Huțanu a murit, joi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 36 de ani și a decedat pe secția de ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iași.
Silviu Hutanu

Silviu Huțanu a testat pozitiv cu coronavirus pe data de 13 octombrie. Internat în spital, starea sa s-a agravat după ce plămânii i-au fost afectați aproape în totalitate. La 36 de ani, el suferea de hipertensiune arterială, dar pe care o ținea sub control prin tratament, și nu avea alte probleme medicale grave.

„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, a declarat Alex, fratele lui Silviu Huțanu, potrivit gandul.ro.

„Băiatul meu frumos și credincios, Silviu scump, drag și prețios înaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos... A plecat să se întâlnească cu Domnul. Ne vom întâlni în veșnicie, mamă! Asta este nădejdea noastră! Cel care și-a dat viața pentru păcatele noastre și pe care tu l-ai propovăduit neîncetat și pe care L-ai iubit. Te iubesc, Silviu!”, este și mesajul Marei Huțanu de pe o rețea socială. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel