Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SHOW TOTAL la o secție de votare din Valencia. Românii au cântat "Vin colindătorii!" - VIDEO
WhatsApp
Membrii unei secții de votare din Valencia au cântat celebra piesă a lui Tudor Gheorghe, "Vin colindătorii!". Imaginile fabuloase sunt distribuite de români pe rețelele de socializare.

Imaginile zilei vin de la o secție de votare din Spania, acolo unde membrii au cântat, în cor, melodia "Vin colindătorii". Imaginile au fost publicate în urmă cu puțin timp de Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

"Fabulos!!! Fiți atenți ce-a fost la Secția de votare 758 din Valencia! Români frumoși, țara asta e a voastră în egală măsură! Hai cu toții, hai cu toții, n-o lăsați s-o prade hoții!
Mulțumim!", este mesajul europarlamentarului PNL.

Iată imaginile:

 

Românii din Diaspora se mobilizează exemplar pentru a vota la turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Imagini impresionante vin din toată Europa. Dacă în Londra, românii au încins o horă într-o secție de votare, cei prezenți într-o secție din Spania au fost impresionați de cântecul unei românce.

463.679 de români au votat în străinătate până duminică la ora 12.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC). Comparativ, în primul tur, până la aceeași oră, votaseră în Diaspora 363.589 de alegători.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel