Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, după ce Joe Biden a depus jurământul ca președinte SUA: Eu am o problemă 
WhatsApp
Diana Șoșoacă a fost întrebată, joi, la Antena 3, ce ar trebui să aștepte România de la SUA după învestirea în funcția de președinte a lui Joe Biden.
senatoarea_diana_sosoaca

"Nu cred că vor exista foarte mari schimbări, pentru că ei sunt partenerii noștri strategici, noi avem o îndelungată colaborare cu Statele Unite ale Americii. Nici nu cred că suntem un stat așa de important, decât raportat la ceea se întâmplă aici. Eu am o problemă. Am o problemă cu implicarea altor state în politica noastră și cred că fiecare stat trebuie să-și vadă de politica lui.

Cum noi nu avem dreptul să ne băgăm în politica altora, cred că e bine să fim toți rezervați. Într-adevăr, dacă există derapaje cred că România ar trebui să învețe să-și rezolve odată derapajele de la democrație. Cred că într-adevăr suntem cei mai mari dușmani ai noștri. Poate totuși tradiția ar trebui un pic schimbată, poate vom învăța să ne spălăm rufele în familie, dar să le spălăm și să mai dăm un pic cu clor", a spus Diana Șoșoacă.

Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au depus, joi, jurământul în funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Statelor Unite ale Americii. Biden a fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de invitaţi prezenţi la Capitoliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel