Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scoțienii, mesaje fantastice pentru România, după CFR Cluj - Celtic Glasgow
WhatsApp
Neil Lennon, antrenorul echipei scoțiene Celtic Glasgow, a felicitat-o pe CFR Cluj, după meciul direct, în care campioana României s-a impus, joi seara, scor 2-0. În urma acestui rezultat, ambele formații au obținut calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

"A fost un meci bun, am făcut multe schimbări în echipă pentru acest meci, mi-am dorit ca mulți dintre jucători să prindă minute. Îi felicit pentru cei de la CFR Cluj, au jucat foarte bine. Cred că cele două echipe merită să meargă mai departe. Ne așteaptă multe meciuri în competițiile interne. Săptămâna trecută am câștigat deja o Cupă. Echipa mea joacă foarte bine și ne concentrăm la meciurile interne până la meciurile din primăvara europeană. Au fost meciuri interesante între noi și CFR Cluj. Cine știe? Poate ne mai întâlnim în viitor", a declarat Lennon, la Digi Sport.

Calificare fantastică pentru CFR Cluj 


CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din şaisprezecimile de finală ale Europa League va avea loc luni, de la ora 14:00 (ora României), la Nyon (Elveţia). Partidele din această fază se vor disputa în zilele de 20, respectiv 27 februarie 2020.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel