Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandalul dintre Dana Budeanu și Nicușor Dan. Sud Rezidențial intervine: „Întâlnirea a avut loc, însă nu recent“
WhatsApp
Scandalul dintre Dana Budeanu și Nicușor Dan continuă! Replica după difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toată lumea. 

Scandal de proporții dintre Dana Budeanu și Nicușor Dan, după ce stilista a prezentat un filmuleț video în care candidatul la alegerile locale apare alături de Cătălin Grigore, manager al Sud Rezidential. Potrivit lui Budeanu, candidatul USR-Plus are o strategie pe care o numește „perversă”, alegând ca el să piardă în uma unei „înțelegeri”.

„Aşadar, el face această acţiune, îţi blochează posibilitatea de a vinde, tu faci orice ca să ajungi la o înţelegere, după care el pierde. Singurul lucru pe care poţi să-l faci e să-l blochezi pe ăia să nu vândă. Nimic pentru cetăţeni. Totul se încheie, vorba lui Băse, într-un birou. Băsescu l-a întrebat pe Nicuşor Dan ce a făcut la One Properties, cum s-a înţeles cu One Properties”, afirmă Dana Budeanu, în Verdictul Politic de luni, 21 septembrie. 

Sud Rezidențial intervine în acest scandal cu un drept la replică referitor la înregistrarea video și o așa zisă legătură sau înțelegere cu Nicușor Dan.

Sud Rezdențial neagă orice fel de înțelegere



„Sud Rezidențial nu este un dezvoltator imobiliar, nu are PUZ-uri în derulare și nici dosare sau procese cu Dl Nicușor Dan, astfel că nu există și nici nu a existat vreun motiv sau interes pentru a realiza o înțelegere cu Asociațiile sau cu persoană sa. Întâlnirea a fost stabilită din motive strict tehnice și de management, fiind interesați de poziția și solicitările sale în acest proces, care afectau și afectează proiectul rezidențial și pe care doream să le cunoaștem.

Întâlnirea cu Dl Nicușor Dan a avut loc, însă nu recent, ci în perioada lunii iunie 2019. Am dorit să aflăm motivele atacului domniei sale împotriva PUZ-urilor noi emise pentru Metalurgiei Park (...).  Domnul Nicușor Dan a considerat că este justificată cererea sa și, în ciuda documentelor și informațiilor pe care i le-am pus la dispoziției, domnia sa a continuat procesul, însă anul acesta în luna august 2020, cererea sa de anulare a fost respinsă de instanțele de judecată, confirmând legalitatea documentelor urbanistice emise. Nici nu se pune în discuție existența vreunei înțelegeri, atâta vreme cât procesul s-a derulat încă din anul 2018 și se derulează în continuare (...) 

Din păcate lupta politică se manifestă în cele mai urâte forme ale sale în această perioada în România și referirea la numele companiei noastre nu face decât să ne creeze un prejudiciu de imagine considerabil (...).

În concluzie, orice referire la o posibilă sau actuală înțelegere sau o relație cu Dl. Nicușor Dan este total eronată, atâta vreme cât întâlnirea a fost strict de informare și discuții, pozițiile au fost total antagonice, iar această a avut loc în luna iunie a anului trecut (2019) și nicidecum în perioada această, iar compania noastră nu este parte în vreun proces intentat de Nicușor Dan și nu are calitatea procesuală pentru a realiza o astfel de așa-zisă înțelegereô, a transmis Sud Rezidențial prntr-un comunicat remis Mediafax.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel