Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal în USR după ce o consilieră a votat bugetul unui primar PSD: "O excludem!"
WhatsApp
Vicepreședintele USR, Claudiu Năsui, a anunțat, vineri, că va cere retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei Isabela Boțogan, care a votat pentru adoptarea bugetului pentru anul 2020, propus de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD). 

"USR are 0 toleranță față de vechile blaturi din clasă politică. Votul consilierei noastre de la Sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR. Zilele trecute același lucru s-a întâmplat în consiliul general al capitalei și la sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpărați consilieri PNL. Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru primăria sector 6, Alexandru Gâdiuță, care a fost prezent la ședință și care a fost șocat de ce s-a întâmplat", a scris, vineri, Claudiu Năsui, pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că votul consilierei Isabela Boțogan este „o mare dezamăgire".

„Trebuie să ne asumăm greșeala de a fi susținut-o în 2016 și să acționăm în consecință. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei la următoarea ședință a Biroului municipal București. Consiliera USR va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR. Avem 0 toleranță la blaturi și la vechile metehne din clasa politică", a mai scris Năsui pe Facebook, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel