Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL în secția de vot. O femeie l-a BĂTUT pe vicepreședintele COMISIEI
O femeie de 40 de ani a înjurat și a lovit, duminică, unul dintre membrii unei comisii de la o secție de votare din Iași. La fața locului au intervenit polițiștii, care au amendat-o pe femeie și i-au întocmit un dosar penal. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia s-a prezentat la secția 149 din Iași, cu toate că era arondată la o altă secție. Când cei din comisie au îndrumat-o spre secția în care putea vota, femeia s-a enervat și a început să înjure. Imediat a fost chemată și poliția.

„Din primele cercetări s-a constatat faptul că o femeie 40 de ani s-ar fi prezentat la secția de votare 149 din Iași unde ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare membrilor comisiei și l-ar fi lovit pe un membru al comisiei. Femeia a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991 și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și linistii publice și loviri sau alte violențe", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Sursele citate au mai spus că femeia a fost dusă la Institutul de Psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?