Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL și dosar penal: Autocarul care a adus protestatarii din DIASPORA în Piață, numere SCHIMBATE de George Simion. Explicația (VIDEO)
WhatsApp
Autocarul partidului AUR, care a mers prin toată România și cu care au fost aduși în Piața Victoriei zeci de protestatari, mulți dintre ei veniți chiar din diaspora, ar fi circulat cu numere care nu erau valabile. Cum explică asta George Simion.

Imaginile în care autocarul partidului AUR, condus de George Simion, i-au fost schimbate numerele de înmatriculare chiar de acesta din urmă au fost făcute publice de Realitatea PLUS. Autocarul se află în Piața Victoriei unde protestatarii, unii dintre ei veniți din diaspora special pentru această acțiune de protest,  au rămas peste noapte, în corturi.

Poliția anunțat că s-a autosesizat după ce imaginile în care se vedea cum o persoană schimba plăcuțele cu numerele de înmatriculare a autocarului respectiv și anunță că în cauză a fost deschis un dosar penal.

„În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat, care schimbă plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul aflat pe drumul public, facem următoarele precizări: Polițiștii Brigăzii Rutiere București efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare". Dosarul se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, precizează autoritățile.

„Văd că protestul nostru din Piața Victoriei deranjează“

 

George Simion a declarat însă că monta acele plăcuțe deoarece fuseseră pierdute iar acum reintrase în posesia lor.

„De o lună și jumătate trecem printr-un proces de poliție politică. Orice partid din afara sistemului și a Parlamentului este persecutat. Noi am primit amenzi în valoare de 20.000 de lei, am așteptat de la cei de la înmatriculări să ni se dea numărul. Ne-au spus că s-a pierdut. Imediat ce am tras autocarul în Piața Victoriei, aparent l-au găsit. Nu se poate să se piardă niște numere cum nu se poate să fim așteptați la fiecare intrare în județ de servicii de informații care ne preiau și ne urmăresc peste tot. Protestul nostru din Piața Victorie va continua pe termen nelimitat. Nu am încălcat nicio lege. (...) Eu am primit plăcuțele de înmatriculare care aparent erau pierdute de către cei de la înmatriculări. Văd că protestul nostru din Piața Victoriei deranjează”, a precizat George Simion la Realitatea PLUS. 

Ulterior, George Simion a explicat într-un Live pe pagina sa de Facebook despre ce este vorba.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel