Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scafandru englez înecat în Dunăre, în România. Medic legist: „A avut o moarte violentă“
Un scafandru și cunoscut atlet englez s-a înecat în Dunăre, În România. Sportivul de 21 de ani a încercat să treacă fluviul înot, însă la jumătatea traseului a dispărut sub ape. Trupul neînsuflețit a fost găsit 2 zile mai târziu.
barat_inecat_lac

Adam Hughes, în vârstă de 21 de ani, era în vacanță în România în august 2019, când, aflat într-o cafenea din Turnu Măgurele, a decis să înoate în Dunăre, către granița bulgară. Martorii l-au văzut doar ajungând pe la jumătatea fluviului, apoi s-a înecat și a fost găsit decedat două zile mai târziu.

Trupul său a fost găsit la 3 kilometri în josul râului, iar legiștii au constatat că murise prin înecare. Un examen post-mortem a constatat că a suferit o „moarte violentă - asfixie mecanică după scufundare”, concluzionat legistul din Cornwall, Andrew Cox, citat de BBC.

Despre moartea lui s-a aflat însă abia acum. Adam era un bun înotător, scafandru de salvare, și participase la multe concursuri sportive. Locuia în Truro, Marea Britanie, dar plecase în vara lui 2019 într-o expediție cu bicicleta, prin Ucraina și România, de unde publica zilnic videoclipuri pe rețelele sociale pe parcursul său.

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?