Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a aflat CAUZA MORȚII celor doi tineri români care și-au găsit sfârșitul în mașina abia cumpărată din ITALIA
WhatsApp
Doi tineri români, în vârstă de 16 şi, respectiv 19 ani au fost găsiţi morţi în maşină, în comuna băcăuană Secuieni, ieri dimineață. Băiatul abia adusese mașina din Italia.

Mădălina şi Adrian erau tineri și îndrăgostiți. Băiatul abia își schimbase mașina și fusese chiar în Italia după ea. Însă tocmai noul autoturism le-a adus sfârșitul. 

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul celor doi tineri găsiți fără suflare.  Astfel, după expertiză, medicii legişti au confirmat faptul că cei doi tineri, Mădălina (16 ani) şi Adrian (19 ani), au murit intoxicaţi cu gaze, potrivit observator.tv.

Citește și: Abia întors din ITALIA, un tânăr român de 19 ani și-a găsit sfârșitul alături de iubita lui de 16 ani, în mașina recent cumpărată

 Duminică seară, cei doi îndrăgostiţi s-au ascuns pe o stradă, iar azi dimineaţă, au fost găsiţi morţi de angajatul unui service din localitate, unde băiatul obişnuia să vină cu maşina pe care o avea înainte. 

Ieri, maşina în care cei doi şi-au găsit sfârşitul, respectiv un autoturism marca Audi TT, a fost dusă pentru expertiză la Registrul Auto Român. Anchetatorii vor să afle cum a fost posibil ca gazele de eşapament să ajungă în habitaclul autoturismului și astfel să îi ucidă pe cei doi tineri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel