Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ryanair operează noi zboruri către Italia, Germania și Anglia dintr-un aeroport din România
Compania aeriană Ryanair anunţ important privind reluarea unor curse externe spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia.

Compania aeriană Ryanair a făcut, marţi, un anunţ important pentru orădeni: va opera din nou curse externe de pe Aeroportul Internaţional Oradea spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia: „Ryanair, compania aeriană numărul 1 din Europa, anunţă astăzi că se întoarce, odată cu programul de iarnă 2020, la Oradea, lansând 4 rute spre Londra Stansted, Milan Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, toate operate de două ori pe săptămână, începând din decembrie 2020, ca parte a programului Ryanair din România Iarnă 2020 - Vară 2021", a anunţat compania pe site-ul oficial.

"Suntem încântaţi să reluăm zborurile noastre în Oradea cu patru rute spre Londra Stansted, Milano-Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, începând din decembrie 2020, operând de două ori pe săptămână. Pentru a sărbători această lansare, punem în vânzare locuri cu preţ redus, începând de la 14,99 euro, pentru călătorii până în ianuarie 2021, care vor putea fi rezervate până joi, 1 octombrie, la miezul nopţii. Cum aceste locuri cu preţuri mici vor fi luate rapid, clienţii ar trebui să intre pe site-ul www.ryanair.com pentru a nu le rata", a transmis Jason McGuinness, directorul comercial al companiei Ryanair. 

800.000 de euro de la Primăria Oradea

 

De asemenea, pe site-ul oficial, compania irlandeză anunță că "clienţii români şi turiştii pot de acum să-şi rezerve o călătorie până în octombrie 2021, zburând la preţuri mici şi respectând un nou set de măsuri pentru protejarea sănătăţii stabilite de Ryanair pentru a-şi proteja clienţii şi echipajele". 

Totodată, reprezentanţii Ryanair subliniază că Aeroportul Internaţional Oradea este cel de-al patrulea din România pe care operează şi că, prin aceste zboruri, „va conecta Oradea cu unele dintre cele mai mari hub-uri aeriene ale Ryanair din Europa, promovând conectivitate, turism şi locuri de muncă într-o perioadă în care aceste regiuni au cea mai mare nevoie de ele”. 

Operarea zborurilor Ryanair este susţinută de Primăria Oradea, care, în urma unei proceduri de selecţie, a decis să acorde companiei irlandeze suma de 800.000 de euro.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?