Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românii nu acceptă noile buletine. Dezbateri aprinse la MAI: „Nu vrem să fim amprentaţi asemenea unor infractori”
WhatsApp
Dezbaterea organizată astăzi de Ministerul de Interne pe tema cărților electronice de identitate a durat șase ore.
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Au participat preoți, reprezentanți ai Noii Drepte, reprezentanți ai Asociației Pro Decizii Informate, dar și cetățeni, majoritatea împotriva introducerii cipului. S-a vorbit foarte puțin strict pe proiect, dar s-a discutat despre masonerie, despre cum românii nu vor putea fi iertați de păcate dacă își fac noile buletine electronice și despre cum Antihristul își dorește cipul din acte pentru a-i subjuga pe creștini.

„Ni se pune în pericol mântuirea, numele de botez este asociat cu un număr, 666. De ce se vrea această Uniune Europeană antihristică? De ce se atentează la mântuirea noastră?", a spus o femeie.

 

„Niște reguli antihristice!”

 

Spiritele s-au încins în momentul în care reprezentanții MAI au încercat să explice că nu este obligatorie cartea electronică de identitate și se poate opta pentru cea simplă, însă prima variantă este o condiție pentru a călători în străinătate.

„Dacă cineva vă permite să intrați în casa lui doar cu anumite condiții, trebuie să respectați acele reguli”, a spus secretarul general adjunct în MAI, Giani Nica.

„Niște reguli antihristice! Nu se poate așa ceva", a izbucnit o participantă.

„Creștinii ortodocși refuză să fie numerotaţi. A nu se uita că numerotarea oamenilor a început la Auschwitz în vara anului 1943. Acei evrei au fost tatuaţi cu număr de ordine", a spus bărbatul.

 

„Vă bateți joc de noi!”

 

O altă nemulțumire majoritară a fost înregistrarea amprentelor în noul act de identitate. Oamenii au spus că acest mod de identificare nu face decât să pună oamenii onești laolaltă cu infractorii.

„Nu vrem să fim amprentați ca infractorii. Ne spuneți că nu suntem obligați să fim amprentați, dar ne spuneți că avem de ales doar să stăm în țară. În momentul în care spuneți că avem de ales, vă bateți joc de noi. De la 3 august 2031, veți scrie la intrarea în România, „ghetoul România", ca în cazul evreilor aruncați în ghetou secolul trecut", a spus George Daniel, membru al Asociației Pro Decizii Informate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel