Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"ROMÂNII AU TALENT". Povestea lui Claudiu, românul care a paralizat de patru ori
WhatsApp
Claudiu Mitea a uimit, vineri seară, la emisiunea "Românii au talent". Tânărul, care a trecut prin numeroase încercări, rămânând paralizat de patru ori, a prezentat un dans contemporan.
Critici după "Românii au talent". "Va pleca sigur în străinătate"

Claudiu Mitea a povestit la "Românii au talent" despre momentele dificile pe care le-a avut de înfruntat, mărturisind că vrea să aducă speranța în viața românilor. "Am avut mari probleme de sănătate. Timp de trei ani de zile, am paralizat de patru ori. La vârsta de 16 ani, am suferit o semipareză. De la 16 la 19 ani, am avut patru paralizii. Nu mai simțeam decât înțepături. Nimeni nu a crezut că o să pot să mă întorc. Am urmat un tratament sever", a spus Claudiu Mitea pe scena “Românii au talent“.

"E dovada vie că miracole există"

"Numărul tău e o poveste", i-a spus Mihaela Rădulescu. "E foarte frumos exemplul lui", a zis și Andra. Smiley a confirmat din culise: "E dovada vie că miracole există".

"Viața ta e mai importantă decât dansul tău. Duci sportul spre emoție. Eu asta am simțit", a încheiat Andi, nu înainte de a-i confirma faptul că merge mai departe cu 4 de DA!

Sezonul 8 al show-ului "Românii au talent" sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel