Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România şi Bulgaria, pe ULTIMELE LOCURI din UE în preferinţele turiştilor
WhatsApp
Jumătate dintre utilizatorii de Internet din Uniunea Europeană şi-au rezervat online locurile de cazare sau călătoriile în anul 2017, pe ultimele locuri fiind bulgarii şi românii în cazul cărora doar 17%, respectiv 18%, dintre utilizatorii de Internet şi-au rezervat vacanţele via Internet, arată datele publicate miercuri de Eurostat.

La polul opus, rezervarea online a vacanţelor este cea mai frecventă în rândul utilizatorilor de Internet din Luxemburg (73%), Finlanda (65%) şi Germania (64%).

Datele Eurostat mai arată că rezervarea spaţiilor de cazare sau a călătoriilor via Internet este mai frecventă în rândul utilizatorilor cu vârsta între 25 şi 34 de ani (55%) şi mai puţin răspândită în rândul utilizatorilor de Internet cu vârsta între 16 şi 24 de ani (41%) şi a celor cu vârsta între 65 şi 74 de ani (47%).

Citeşte şi: EUROSTAT: România, cea mai PERICULOASĂ ţară din UE pentru biciclişti

Situaţia este similară în cazul României, rezervarea vacanţelor cu ajutorul Internetului fiind mai frecventă în rândul utilizatorilor cu vârsta între 25 şi 34 de ani (24%) şi mai puţin răspândită în rândul utilizatorilor de Internet cu vârsta între 16 şi 24 de ani (14%) şi a celor cu vârsta între 65 şi 74 de ani (9%). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel