Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă și copilul ei de numai un an şi jumătate, proiectaţi prin geamul maşinii după impactul cu un TIR (VIDEO)
WhatsApp
Un alt accident grav a avut loc în intersecţia de la Nisipuri. De data aceasta, evenimentul a avut loc duminică, în intersecţia groazei, de pe DN 72. Un copil de numai un an şi jumătate şi mama acestuia au fost proiectaţi prin geam, după ce, maşina în care se aflau s-a izbit de un tir.

Toată scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Accidentul s-a petrecut într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din Dâmboviţa, intersecţia de la Nisipuri, care leagă DN 72 cu DJ 702B.   

Pe imagini se vede cum maşina de culoare închisă opreşte la semnul stop şi apoi îşi continuă drumul, fără să observe autoturismul care venea de pe drumul cu prioritate.   

Maşina care circulă regulamentar a încercat să evite impactul şi, după ce a şters uşor bara din faţă a maşinii care a ieşit fără să se asigure, s-au izbit de un TIR care venea din sens opus. În momentul impactului se vede cum mama şi copilul sunt proiectaţi în afara maşinii.  

 

Poliţiştii au deschis un dosar penal

 

Atât mama, cât şi copilul de un an şi jumătate de aflau pe bancheta din spate, fără să fie protejaţi nici de scaunul special pentru copii şi nici de centurile de siguranţă.

Cele trei persoane aflate în autoturism au ajuns la spital, informează Adevărul. Din fericire, atât copilul, cât şi mama au scăpat cu răni care nu le-au pus viaţa în pericol. Copilul a scăpat doar cu o fractură la picior şi o lovitură la cap, iar mama cu răni uşoare.  

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Cel mai probabil vor fi traşi la răspundere şi părinţii copilului care erau obligaţi să îl transporte numai în scaunul special.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel