Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 15 ani, lovită cu parul în cap, pentru o boxă
Un tânăr de 20 de ani, care a lovit o fată de 15 ani cu parul în cap, în urma unui conflict pentru o boxă portabilă, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Copila a fost dusă la spital și operată.

Potrivit prim-procurorului Mihaela Apostol, tânărul în vârstă de 20 ani, cercetat pentru tentativă de omor, este în arest preventiv.

Potrivit rechizitoriului, în seara de 20 aprilie, în timp ce inculpatul, victima şi alţi tineri petreceau la locuinţa primului dintre ei, în satul Lungani, comuna Voineşti, județul Iaşi, din cauza consumului exagerat de alcool şi a unui conflict referitor la o boxă portabilă, între tânărul de 20 de ani, victima sa, fata de 15 ani și fratele acesteia, a izbucnit un conflict.

„Inculpatul a luat un par din lemn cu lungimea de 1,2 metri şi diametrul de 4,5 centimetri, cu care a lovit boxa şi apoi a aplicat o lovitură cu mare intensitate victimei la nivelul capului. În urma loviturii aplicate victima a căzut, fiind transportată la spital pentru intervenţie chirurgicală de specialitate”, spune, marți, Mihaela Apostol.

Audiat, inculpatul a recunoscut că a lovit victima cu parul, dar a motivat că a fost o greşeală, intenţia sa fiind aceea de a lovi o boxă pe care victima dorea să o ia acasă, ceea ce l-a enervat, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?