Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 13 ani, sechestrată și violată timp de 8 luni de fostul iubit al surorii ei
WhatsApp
Individul este fostul concubin al surorii victimei şi a profitat de imposibilitatea copilei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa pentru a o răpi şi a o forţa să întreţină raporturi sexuale de nenumărate ori.
Foto ILUSTRATIV

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dima, un băcăuan de 32 de ani, pentru viol şi lipsire de libertate.

Judecătorul de cameră preliminară va stabili în perioada următoare legalitatea actelor de urmărire penală şi a rechizitoriului.

Individul locuieşte în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău, şi este fostul concubin al surorii victimei, o copilă de doar 13 ani, conform informaţiilor transmise de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

 

Timp de 8 luni a ţinut-o sechestrată

 

Bărbatul a răpit-o pe fată şi timp de 8 luni cât a ţinut-o sechestrată, a violat-o de nenumărate ori.

„În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, potrivit Adevărul.

Pe 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a bărbatului, plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, iar în cursul zilei de marţi, 18 august, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel