Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român urmărit internaţional, prins transportând fier vechi în ţară. Avea o condamnare la închisoare
WhatsApp
Un bărbat de 34 de ani, din Bacău, urmărit național pentru că avea de ispășit o condamnare la un an și patru luni de închisoare, a fost prins de jandarmi, în timp ce transporta fier vechi cu o căruță, prin oraș.

Jandarmii din Bacău au observat căruța în care era fier vechi, la intersecția unor străzi din oraș, miercuri noaptea, în jurul orei 22.00, și le-a atras atenția că bărbatul a devenit agitat când i-a văzut.

„Având în vedere ora respectivă, prezența atelajului hipo în acea zonă, precum și faptul că persoana a devenit neliniștită la vederea jandarmilor aceștia au încercat să o oprească. În momentul în care jandarmii au oprit autovehiculul din dotare lângă atelaj persoana în cauză a încercat să lovească autovehiculul cu atelajul hipo și să fugă. S-a trecut la oprirea și interceptarea persoanei în cauză; s-a efectuat legitimarea acesteia, constatându-se că este vorba despre un bărbat din municipiul Bacău, în vârstă de 34 de ani”, spun reprezentanții Jandarmeriei Bacău, într-un comunicat de presă transmis joi.

După ce l-au legitimat pe căruțaș, jandarmii au aflat că acesta figura în bazele de date ca urmărit național, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și patru luni.

Jandarmii au făcut actele de constatare și l-au predat pe bărbat polițiștilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel