Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, rănit de polițiștii de frontieră din Maramureș. Bărbatul a vrut să treacă cu mașina peste oamenii legii
WhatsApp
Un contrabandist de țigări a fost rănit de polițiștii de frontieră după ce, în timp ce încercau să îl oprească, acesta a vrut să treacă cu autgoturismul peste ei. Incidentul s-a produs în Maramureș, în timpul unei operațiuni efectuate de lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Sarasau, în zona Barajului Firiza din Munții Gutâi.
roman_ranit_contrabanda_tigari

Oamenii legii au observat două autoturisme de teren care staționau pe un drum forestier. În momentul în care polițiștii s-au deplasat spre autovehicule cu intenția de a-i legitimă pe șoferi, acestea au demarat în trombă spre polițiștii de frontieră cu intenția de a-i lovi.

"În acel moment, lucrătorii noștri i-au somat să se oprească, dar observând că șoferii nu încetinesc au executat mai multe focuri de armă în plan vertical și spre pneurile mașinilor de teren, conform prevederilor legale. Nici de această dată șoferii nu s-au oprit, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestora, iar după aproape 600 de metri autovehiculele au fost găsite pe marginea drumului, iar la volanul uneia dintre mașini se află unul dintre șoferi care era rănit în zona coapsei", a spus Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al IJPF.

Conducătorul auto rănit a fost spitalizat. "Polițiștii de frontieră au solicitat o ambulanță la față locului, iar conducătorul auto, un cetățean român, a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, în momentul de față fiind în afară oricărui pericol. Ulterior, a fost indisponibilizat și cel de-al doilea autovehicul în care se aflau două persoane, iar în urmă cercetării zonei a mai fost depistat un microbuz încărcat cu baxuri cu țigări, în care se mai aflau alte două persoane", a declarat Iulia Stan. Pe timpul acțiunii, operațiunea au fost sprijinită de lucrători din cadrul IPJ Maramureș și IJJ Maramureș. Cercetările sunt în desfășurare sub directă coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel