Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, prins la frontieră cu acte false. Explicația bărbatului
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unei bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.    
frontiera prins cu acte false

În data de 19 februarie a.c., în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un tânăr, cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Bacău.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, P.I. a declarat că a achiziționat autoturismul la începutul acestui an, în momentul cumpărării primind și documentele aferente acestuia. Acesta a mai declarat că nu a adus nicio modificare documentului în cauză și că nu are cunoștință că acesta este fals sau falsificat. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?