Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, prins cu şase kilograme de droguri. Venise să ridice un colet trimis din Spania
WhatsApp
Un român a fost reţinut de politie după ce a fost prins de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Maramureş în timp ce ridica de la o firma de curierat peste şase kilograme de droguri, valoarea acestora fiind de aproximativ 43.000 de euro.  
droguri_din_spania

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

"La data de 13 octombrie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a suspectului, după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conţinea 6,16 kilograme cannabis şi 49,7 grame de substanţă ce conţine cocaină, în valoare de aproximativ 43.000 de euro", se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa citata menţionează că bărbatul a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc, provenite de pe teritoriul Spaniei, către consumatori din judeţul Maramureş. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel