Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, mesaj zguduitor: „V-ați omorât țara! Mama e diaspora, nu voi. Stați măcar acasă, că acasă ați venit!”
WhatsApp
Un român, a cărui mamă nu s-a întors din Italia, a postat o fotografie cu bunica lui, mama mamei, care urmărește la televizor știrile despre pandemia de coronavirus care a lovit Italia.
Sursa foto: Facebook @Gabriel Tudor

Gabriel Tudor spune că mama lui e plecată în Italia, la muncă, de 18 an și că bunica lui, mama mamei, stă cu ochii la televizor ca să afle vești despre fiica ei.

„Bunica mea, 87 de ani, așteaptă, îngrijorată, știrile despre situația din Italia. Fata ei, mama mea, e izolată acolo. Lucrează acolo de 18 ani. Putea să vină acasă zilele astea, cu restul "patrioților", dar a refuzat.

Mama reprezintă diaspora. A plecat din țară să ne ofere un trai mai bun mie și fraților mei. A avut grijă de bătrânii altora, în timp ce bătrâna ei se ofilește de dorul ei. A votat de acolo, de fiecare dată, dar nu a făcut un titlu de glorie. A privit cum cresc copiii altora în timp ce pe ai ei i-a găsit oameni mari. A văzut cum trăiesc familii fericite, iar pe soțul ei l-a lăsat bărbat și îl găsește bătrân.

A avut ocazia sa vină în țară, dar nu a vrut să ne aducă moartea mie, copiilor mei, fraților mei, tatălui meu, mamei ei.

Azi (n.r. - mierucuri) a murit al 14-lea, or sa mai moară sute, poate mii. O sa trăiți cu povara ca v-ați omorât copiii, părinții, prietenii, v-ați omorât țara.

Mama e diaspora, nu voi. Stați măcar acasă, vă rugăm, vă implorăm, că acasă ați venit!", a scris bărbatul pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel