Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, expulzat din Spania pentru că și-a violat și maltratat iubita. A amenințat-o că o va tăia bucățele și le va trimite familiei
WhatsApp
Un bărbat de naționalitate română a acceptat ca pedeapsa de șapte ani și trei luni de închisoare să fie înlocuită cu amenzi și expulzarea din Spania.         
Român, expulzat din Spania pentru că și-a violat și maltratat iubita

Un român a recunoscut, luni, în fața  Tribunalului Provincial, că și-a violat, agresat și amenințat fosta parteneră în orașul Pollença din Mallorca. Inculpatul s-a declarat autorul a patru infracțiuni și a acceptat ca pedeapsa de șapte ani și trei luni de închisoare să fie înlocuită cu expulzarea din Spania și mai multe amenzi. Acordul care înlocuiește pedeapsa închisorii cu amenzi și expulzarea din Spania a fost încheiat, ieri, între părți.

Inculpatul, un român în vârstă de 43 de ani, și-a abuzat în mod regulat victima, pe tot parcursul relației lor. Pe 29 noiembrie 2017, el a agresat-o pe femeie, i-a  pus un cuțit la gât și a amenințat-o că o va dezmembra și că va trimite rămășițele familiei sale. Femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele și forțată să înregistreze un videoclip în care să recunoască faptul că a avut relații și cu alți bărbați, scrie eldia.es.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 )

Apoi a încuiat ușa și a tras jaluzelele casei, a luat victimei documentația și banii. Mai mult, a dus-o la baie, unde a forțat-o să întrețină relații sexuale. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, amenințând-o că, dacă va spunei cuiva despre cele întâmplate, va sări de pe balcon, împreună cu cei doi copii ai ei. Bărbatul, aflat în prezent închisoare provizorie, la doi ani de la evenimente, s-a recunoscut, ieri, că și-a agresat sexual rănit, amenințat și maltratat fosta parteneră. Victima suferă și acum traume psihologice, iar acuzatul trebuie acum să o despăgubească.

Procuratura, acuzarea și acuzarea au ajuns la un acord care înlocuiește pedeapsa cu închisoarea cu expulzarea agresorului din Spania pentru o perioadă de șapte ani, precum și plata mai multor amenzi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel