Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Spania așteptat acasă pentru a-și îngropa copilul de 5 ani: „Trebuia să fiu acasă, să-mi îmbrăţişez fiul“
WhatsApp
Un copil de numai cinci ani a căzut cu bicicleta în pârâu, iar în cursul nopții de miercuri s-a stins din viață la spital. Tatăl său, care muncește în Spania, va veni acasă pentru a-și înmormânta copilașul

Tatăl copilului, Ioan Slăvoacă, munceşte în Spania, în zona Valencia. Bărbatul a vrut să vină acasă anul acesta, definitiv. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe zboruri i s-au anulat. Acum românul va veni acasă pentru a-și duce copilul de cinci ani pe ultimul drum.

„Nu pot să cred că ai părăsit această lume aşa de tânăr. Mi s-au anulat aşa de multe zboruri, numai să nu pot ajunge să te îmbrăţişez. Ultimele cuvinte ce mi le-ai spus: te iubesc tata, te aştept acasă. Ultimul an ce am vrut să îl fac în Spania, am vrut să fiu alături de voi, dar uite nu s-a putut. Am aşteptat să ajung acasă, dar din cauza lui coronavirus nu am ajuns să am grijă de voi. Dumnezeu să te aibă sub paza lui”.

Citește și: Copil român de 5 ani, mort după ce a căzut într-un pârâu

Drama este cu atât mai mare cu cât familia a mai pierdut un alt copil, de doar 3 ani, acum 7 ani.

„Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-a cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe. Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa”, a scris bărbatul pe contul său de Facebook.

„Dacă știți vreun mijloc de transport ce vine din Valencia, nu ezitați să-l sunați pentru a aduce acasă un biet tată ce vine să-și îngroape copilașul. Numărul de telefon al lui Arsente Slăvoacă este 617 001 688“, se arată într-un anunț în care românii din Valencia solicită ajtr pentru această familie gre încercată.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel