Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, decedat în Italia. Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Şase copii înca şi aşteaptă tatăl
WhatsApp
Născut pe 2 aprilie 1967 și domiciliat în comuna Doljești, Andrieș Eusebiu a fost găsit fără suflare în camera sa din Italia, pe 13 octombrie.  Andrieș Eusebiu locuia în provincia de Salerno, pe 13 octombrie.    
eusebiu_andries

Eusebiu a avut un accident de muncă pe 6 mai 2020. A căzut în cap de la 4 metri înălțime. A fost operat la cap în două locuri și a stat în comă câteva zile. A lăsat în urmă o familie îndurerată care nu are posibilitatea financiară să îl repatrieze. Șase copii au rămas fără tată.

„Îmi simt sufletul umed. Este doar bocetul de brumă aşternut pe sufletele a şase copii ce încă îşi aşteaptă tatăl. Din păcate, tatăl lor a plecat la cer pe 13 octombrie, departe de ei, fără a-şi lua rămas bun. A plecat în Italia să le facă o viaţă mai bună, dar acum va veni într-un sicriu de oţel. Azi totul pare trist în jurul meu, o mamă, o soţie, o soră ne-au implorat să îl aducem pe Eusebiu acasă, să-l poată înmormânta creştineşte. Avea doar 53 de ani, om harnic, muncitor, cu dăruire pentru familie şi copii. De ce a ales bunul Dumnezeu asta nu ştim, ceea ce ştim şi vedem sunt lacrimile celor şase copii. Lacrimile mamei sale care nu a mai apucat să-şi îmbrăţişeze fiul, ale unei soţii care îşi smulge parul din cap de durere, dar ştie că trebuie să fie puternică. Cam în jur de 4000 de euro costă reptatrierea şi înmormântarea. Ştiu, toţi suntem într-o situaţie dificilă la vremurile ce le trăim, dar ştiu că dacă ne unim putem. Putem să aducem un tată acasă, lângă copii sai. Ne vom implica şi mai departe, pentru a susține copiii și vom găsi şi un avocat pentru a vedea ce s-a întâmplat, ce drepturi au copiii, deoarece Eusebiu lucra cu acte în Italia”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț,  scrie ziarpiatraneamt.ro.

„Vei rămâne veșnic în inimile noastre soț și tatăl copiilor noștri. Drum lin spre ceruri și fie ca Dumnezeu să te primească printre îngeri!”, a scris soţia sa, Daniela Andrieş, pe facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel