Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 50 de ani, DISPĂRUT în ITALIA când se întorcea de la muncă din SPANIA. L-ați văsut pe Barbu Petre?
WhatsApp
Barbu Petre, un român în vârstă de 50 de ani, este dat dispărut de săptămâna trecută. El se întorcea în România de la muncă din Spania, iar în apropiere de granița dintre Italia și Slovenia a dispărut într-o parcare.

Un român în vârstă de 50 de ani, Barbu Petre, originar din Vârtop, județul Dolj, este dat dispărut de către familie. El se întorcea cu un autocar de la muncă din Spania, dar în timpul unui popas în Italia bărbatul a dispărut fără urmă.

Petre a dispărut în data de 9 octombrie 2019 dintr-o parcare situată la circa 10 de kilometri distanță de granița dintre Italia și Slovenia, în zona Trieste. Un apropiat spune că Petre ar fi coborât din autocar la popas, dar nu ar mai fi urcat înapoi și deși a fost căutat în zona respectivă, nu a fost găsit nicicum.

Barbu Petre prezintă următoarele semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, negru, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare. 

La data plecării, susnumitul era îmbrăcat într-o bluza de trening de culoare neagru cu dungi verzi pe mâneci, tricou de culoare neagru din bumbac având inscripționat pe piept ”UNIVERSAL” cu culoarea roșu, pantaloni de blugi de culoare albastru, în picioare purta pantofi de culoare neagru cu siret și pe cap, o șapcă de camuflaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel